ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ – ΜΑΙΕΥΤΙΚΟ

Αρχική/MEDICAL/ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ – ΜΑΙΕΥΤΙΚΟ
ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ – ΜΑΙΕΥΤΙΚΟ2019-11-22T06:24:39+02:00

Project Description

Ενημέρωση – Πρόληψη – Υγεία – Ευζωϊα

Στο Πρότυπο Γυναικολογικό και Μαιευτικό Ιατρικό Κέντρο Γυναίκα+, η γυναίκα κάθε ηλικίας από την ξέγνοιαστη εφηβική ηλικία εώς και τη νέα αρχή ζωής των 50+, θα νιώσει από την πρώτη στιγμή επικοινωνίας μαζί μας, Σιγουριά, Ζεστασιά, Αμεσότητα. Οι Διεθνώς αναγνωρισμένες Υπηρεσίες Γυναικείας Υγείας που παρέχουμε έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την Έφηβη, τη Σύγχρονη Γυναίκα, τη Μέλλουσα Μαμά και τη Δυναμική Γυναίκα 50+ για μια ολοκληρωμένη φροντίδα, καλύπτοντας τις διαφορετικές ανάγκες σε όλα τα Στάδια της Ζωής μιας Γυναίκας.

Η Πολυετής Εμπειρία μας σε θέματα υγείας της Σύγχρονης Γυναίκας σε συνδυασμό με την Προσωπική Φροντίδα Σας από το κάθε μέλος της ομάδας του ιατρικού κέντρου μας, εξασφαλίζει τη μοναδική εμπειρία παροχής ολοκληρωμένης Ιατρικής Φροντίδας και μας κάνει τη Νο. 1 Επιλογή των Γυναικών.

Η Πολυετής Εμπειρία μας σε θέματα υγείας της Σύγχρονης Γυναίκας σε συνδυασμό με την Προσωπική Φροντίδα Σας από το κάθε μέλος της ομάδας του ιατρικού κέντρου μας, εξασφαλίζει τη μοναδική εμπειρία παροχής ολοκληρωμένης Ιατρικής Φροντίδας και μας κάνει τη Νο. 1 Επιλογή των Γυναικών.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Ως ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ θέλεις ιατρικές υπηρεσίες για την υγεία σου υψηλών προδιαγραφών, βασισμένες στις τελευταίες και πιο εξελιγμένες τεχνολογικά και επιστημονικά μεθόδους στον τομέα της γυναικολογίας-μαιευτικής.  Στο γυναικολογικό – μαιευτικό κέντρο Γυναίκα+ προσφέρουμε ολοκληρωμένη διάγνωση, έλεγχο, πρόληψη, ενημέρωση και θεραπεία για όλα τα θέματα της γυναικείας υγείας κάθε ηλικίας. Για να υπηρετήσεις όλους τους ρόλους που απαιτεί η σύγχρονη καθημερινότητα σου πρέπει να σέβεσαι και να φροντίζεις τον εαυτό σου, διεξάγοντας τις προληπτικές εξετάσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα, τουλάχιστον μία φορά το χρόνο.

Όταν τα μικρά προβλήματα διαγνωστούν σε αρχικά στάδια είναι πλήρως αναστρέψιμα στις περισσότερες περιπτώσεις.

Χάρισε Υγεία στον Εαυτό Σου κάθε μέρα!

Ως σύγχρονη γυναίκα ζεις μια ζωή γεμάτη προκλήσεις. Είσαι ταυτόχρονα σύζυγος, μητέρα, νοικοκυρά και εργαζόμενη… Ρόλοι με διαφορετικές απαιτήσεις και δυσκολίες! Η υγεία σου αποτελεί την κινητήριο δύναμή σου για την απόλαυση της πολυάσχολης καθημερινότητας σου. Δώσε της προτεραιότητα!

Ενημερώσου, επέλεξε και προστάτεψε ό,τι πολυτιμότερο έχεις: το σώμα σου και την υγεία σου.

Το Τεστ ΠΑΠ είναι μια ανώδυνη εξέταση που διαρκεί λίγα μόλις λεπτά και οι περισσότερες γυναίκες δεν αισθάνονται κάποια ενόχληση.  Ο προγραμματισμός της εξέτασης Τεστ ΠΑΠ πρέπει να γίνεται για την 1η εβδομάδα μετά το τέλος της περιόδου σου.

Παθήσεις & Συμπτώματα

Στο σύγχρονο γυναικολογικό ιατρείο μας σας παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες υγείας για την πρόληψη και διατήρηση της γυναικείας υγείας.

  • Πολύποδες του Ενδομητρίου – είναι μικροί όγκοι στο εσωτερικό τοίχωμα της μήτρας και εμφανίζονται στο 10% των γυναικών στην ηλικία 40-50 ετών. Είναι συνήθως καλοήθεις και έχουν σχήμα είτε με επίπεδη βάση είτε είναι μισχωτοί και συνδέονται με το ενδομήτριο με ένα μικρό μίσχο. Κυμαίνονται από μερικά χιλιοστά μέχρι μερικά εκατοστά.

  • Ινομυώματα της μήτρας – είναι καλοήθεις όγκοι του μυϊκού ιστού που περιβάλλει την μήτρα και έχουν μέγεθος λίγα εκατοστά. Εμφανίζονται σε γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας, σε ποσοστό 40% στις ηλικίες μεταξύ 30 και 45 ετών.

  • Κύστες Ωοθηκών – είναι σχηματισμοί με λεπτά τοιχώματα γεμάτοι με υγρό υλικό, οι οποίες εντοπίζονται μέσα ή στην επιφάνεια των δύο ωοθηκών και εξαφανίζονται όταν αρχίζει η επόμενη έμμηνος ρύση. Οι συχνότερες κύστες είναι καλοήθεις.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νεώτερες Εξελίξεις στην Ιατρική, Θέματα για την Υγεία, την Ομορφιά, την Ευεξία – Wellness.

Τελευταία Νέα στην Υγεία- Ανακαλύψτε Συμβουλές και Προτάσεις για Ευζωϊα & Ευεξία

Γίνετε Μέλος του ΙΑΜΑ και βελτιώστε την Υγεία σας Σήμερα!